06 septiembre 2013

Sta. Coloma de Gramenet i Fundació Tallers promouen una campanya de recollida de roba





L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Fundació Tallers hem posat en marxa la iniciativa “Jo recicloroba, i tu?”, un projecte de recollida de roba de segona mà a domicili per destinar a les famílies amb menys recursos del municipi.
El projecte contempla la recollida a domicili de roba usada però en bon estat o nova per poder lliurar a les famílies de la ciutat amb menys recursos .
Fundació Tallers hi participa activament amb el servei de recollida a domicili, selecció, classificació i neteja de la roba, i lliurement a les entitats socials de la ciutat que participen en el projecte, i que distribueixen directament a les persones de Sta. Coloma que necessiten d’aquest servei.
Segons Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Coloma, s’estima que actualment hi ha més de mil persones sense recursos per vestir-se a la ciutat.
Aquest projecte té un doble valor social, ja que a la vegada que es recull roba per a les famílies amb més necessitats, es genera ocupació per un equip de 35 persones amb discapacitat intel·lectual i/o transtorn mental que treballen a Fundació Tallers.
Inicialment, es preveu que amb aquest nou projecte de recollida a domicili es podran gestionar al voltant de 5 tones de roba en un any, que es repartiran a les famílies que hagin estat detectades pels Serveis Socials de l’Ajuntament i les entitats ciutadanes .
Les persones de Santa Coloma que vulguin donar roba, poden contactar al telèfon d’atenció a les famílies de l’Ajuntament, 93 462 40 77, o bé a la web www.jorecicloroba.org per sol·licitar el servei de recollida a domicili.




Share/Bookmark

0 comentarios :