19 septiembre 2011

BOTIGA SOCIAL ONLINE

Fundació Tallers abre un tienda online de productos artesanales

Llegeix a continuació la noticia en català
Enllaç a la web






Fundació Tallers, a través de la seva pàgina web , ha creat una botiga online (a través d'Internet) per difondre i vendre els productes artesanals produïts per les persones de fundació, a través d'una botiga social.
Aquesta botiga virtual amplia les possibilitats d'arribar a més persones i amb més comoditat per donar-los l'ocasió de sorprendre amb un regal diferent, original, d’artesania i amb el valor social de col·laborar en la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat.
Si vols conèixer els productes artesanals que ofereix Fundació Tallers, fes click a la imatge i accediràs directament a la botiga virtual.

En aquest mateix blog pots accedir a la botiga virtual clicant en la icona que indica "Botiga Online"  en la barra lateral.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


lee a continuación la noticia en castellano

Enllaç a la web


Fundació Tallers, a través de la su página web , ha creado una tienda online (a través de Internet) para difundir i vender los artículos artesanales producidos por las personas de Fundació, a través de una tienda social.
Esta tienda virtual amplia las posibilidades de llegar a más personas y con mayor comodidad, para seguir dando la ocasión de sorprender con un regalo diferente, original, de artesanía y con el valor social de colaborar en la inserción sociolaboral de personas con discapacidad.
Si quieres conocer los productos artesanales que ofrece Fundació Tallers, cloca en la imagen y accederas directamente a la tienda virtual.




En este mismo blog puedes acceder siempre a nuestra tienda virtuala través del icono "Botiga Online" de la barra lateral.


Share/Bookmark

0 comentarios :